- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSporGöçmenköy’de gözler Binatlı maçında

Göçmenköy’de gözler Binatlı maçında

- Advertisement -spot_img

Süper Lig’de bugün Güzelyurt bölgesi takımlarından Binatlı’yı ağırlayacak olan Göçmenköy play-out hattına düşmeme adına bu maça ayrı bir önemle bakıyor. Her ne kadar üst sıralardaki takımlara karşı oynayacak olsa da alt sıralardaki takımlardan 3 puan almayı düşünen Lefkoşa ekibi, ev sahibi avantajını iyi kullanmak isteyecek.

Hüseyin KÖPRÜLÜ

Derviş Kolcu: “Gol pozisyonlarını iyi değerlendirmemiz gerek”

Göçmenköy Teknik Direktörü Derviş Kolcu Binatlı maçı öncesinde hazırlıklarını sürürken şunları söyledi: “Özellikle ikinci devreye iyi başlamadık. 19.haftada Çetinkaya karşısında iyi futbol ve galibiyet çok sevindiriciydi. Ancak bunu devam ettirmek öneliydi. Kupa ve sonraki maçlarda skor anlamında iyi değildik. Her şeye rağmen kupada yolumuza devam ediyoruz. Gol anlamında daha aktif olmamız gerek. Bulduğumuz pozisyonları gol ile sonuçlandırmalıyız.”

“Mutlak kazanmamız gerek bir maç”

Kendilerine yakın sıralamadaki takımlarla oynayacaklarını söyleyen Kolcu şunları belirtti: “Geçen hafta itibarı ile bize yakın sıradaki takımlarla oynayacağız. Bu hafta Binatlı maçını mutlaka kazanmamız gerek. Kazanırsak rahat bir konuma geliriz. Sonrasındaki K.Kaymaklı ve GG maçlarından iyi skor ile çıkarak play-out hattından uzaklaşmak istiyoruz. Bunlar hep kağıt üzeri, ancak bunları icraata dökmek gerek. Gol yolarında daha aktif olarak pozisyonları değerlendirmemiz gerek. Bu konuda çok çalışıyoruz.

“Okoli’nin sakatlığı var”

Takımın iyi bir potansiyeli olduğunu vurgulayan Kolcu son olarak şunları ifade etti: “Takımın gerçekten iyi bir potansiyeli var. Ancak sakatlıklar ve cezalılar belimizi büktü. Şu an Okoli’nin ve Reşit’in sakatlıkları var. Okoli’ye MR çekildi doktor kontrolünde bu hafta hafif ter antrenmanları yaptı. Maçta oynamasına engel bir durum yok ancak iyi antrenman yapamadı bu hafta.

Önümüzde kupa maçımız da var ve kupada da ligde de Okoli’ye ihtiyacımız var. Okoli bu sezon tüm maçlara çıktı. Çok yüklendi maçlarda. Umarım eski formuna ulaşacak seviyeye gelecektir.”

 

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz