- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTürkiyeDepremde zarar gören eserler onarılacak

Depremde zarar gören eserler onarılacak

- Advertisement -spot_img

Vakıflar Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Müdür Vekili Burhan Ersoy, beraberindeki heyetle deprem bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret eden Ersoy, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgede zarar gören eserleri inceleyen Ersoy, “Yaraların sarılması için Genel Müdürlük olarak üstümüze düşen görevleri yerine getirmek üzere ilk günden itibaren alanda çalışmalarımıza başladık. Bölgeye İstanbul Eyüp İmarethanesinden gıda temini sağlıyoruz. Artçı sarsıntıların tamamen kesilmesinin ardından zarar gören vakıf eserlerimizi acilen onaracağız.” ifadelerini kullandı.

Ersoy, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan ve AFAD yetkilileri ile görüştüklerini belirterek, koordinasyon ve iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.  

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz