- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısİsmail için anlamlı anma

İsmail için anlamlı anma

- Advertisement -spot_img

Doğancı İlkokulu, 2005 yılında ebediyete uğurladığı öğrencilerinden İsmail Tecen’i dün “Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım” etkinliği ile andı

Gürsel KARAGÖZLÜ

Doğancı İlkokulu, 22 Eylül 2005’te vefat eden öğrencisi İsmail Tecen’i doğum gününde andı.

Doğancı İlkokulu öğrencisi, 22 Eylül 2005’te vefat eden İsmail Tecen’in doğum günü olan 4 Mart’ta, okul bünyesinde düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım” etkinliği ile anıldı.

İsmail Tecen’in kabrine çelenk konuldu. Öğretmen ve öğrenciler anma töreninde duygusal anlar yaşadı.

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım” adı verilen anma etkinliğinde öğrenciler, sağlıklı yaşam için bisiklet sürdü.

Etkinlik sonrasında İsmail Tecen’in ailesi öğrencilere ikramda bulunarak, bisiklet sürüşünde yer alan tüm öğrencilere İsmail Tecen’in fotoğrafının yer aldığı bardakları anı olarak dağıttı.

 

Güneş: İsmail Tecen her zaman kalbimizdedir

Doğancı İlkokulu Müdürü Dr. Leyla Güneş, yaptığı açıklamada, İsmail Tecen’in 4 Mart 1995 yılında doğduğunu ve rahatsızlığı nedeni ile 22 Eylül 2005’te vefat eden İsmail Tecen için anma töreni düzenlendiklerini söyledi.

Güneş, üç yıldır İsmail Tecen’i doğum günü olan 4 Mart’ta çeşitli etkinliklerle andıklarını söyledi.

Dr. Güneş, etkinlik öncesinde Tecen’i kabri başında andıklarını daha sonra “Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yapalım” ilkesiyle bisiklet sürme etkinliği yapıldığını belirtti.

Doğancı İlkokulu Müdürü Dr Leyla Güneş, okul idaresi, okul aile birliği, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin Doğancı -Lefke istikametinde bulunan trafiğe kapalı çift şerit yolda Güzelyurt Polis Müdürlüğü Trafik Şubesinin aldığı güvenlik önlemleri eşliğinde yapıldığını söyledi.

Etkinlik sonunda Tecen ailesi tarafından tüm öğrenci ve katılımcılara ikramlarda bulunulduğunu ve bisiklet sürüşünde yer alan tüm öğrencilere İsmail Tecen’in fotoğrafının yer aldığı bardaklar anı olarak dağıtıldığını söyleyen Güneş, “İsmail Tecen her zaman kalbimizdedir” ifadesinde bulundu. Etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür eden Güneş, İsmail Tecen’e Allahtan rahmet diledi.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz