- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısDAÜ’de Slowfood paneli düzenlendi

DAÜ’de Slowfood paneli düzenlendi

- Advertisement -spot_img

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, 7. Uluslararası Kariyer Günleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Turizm Fakültesi, 6-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirmeyi amaçladığı etkinlikler kapsamında bugün Uluslararası Akdeniz Gastronomi Festivali çerçevesinde ‘Slowfood’ paneli düzenledi.

Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda gerçekleştirilen panele yurt içi ve yurt dışından alanında uzman konuklar katılarak bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Panelin açılışında konuşan DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr Hasan Kılıç ‘Slowfood’ hareketi hakkında bilgi vererek, bunun 1980’li yıllarda Roma’da açılan Mc Donalds Şubesi’ni protesto etmek amacıyla başlatıldığını söyledi ve Slowfood’un günümüzde fazlasıyla yer bulduğunu belirtti.

Kılıç ‘Acelem var. En hızlı nerede yiyebilirim’ gibi alışkanlıkların hayatımızda çok yaygın olduğuna dikkati çekerek, DAÜ olarak bu yönde bir adım atmalarının sorumluluğunu taşıdıklarını kaydetti ve bu yönde yapılacak her türlü etkinliğe desteklerinin süreceğini ifade etti.Açılışın ardından panele katılan yurt içi ve yurt dışından olmak üzere alanında uzman ; Barbara Massaad, Nihat Özdal, Neptün Soyer, Zekai Altan ve Ayfer Yavı gerçek bir yemek kültürü ve Slowfood hareketinin önemi konularında bilgi ve deneyimlerini sundular. (BRT)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz