- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTürkiyeMardin'in Kızıltepe Belediyesine görevlendirme

Mardin’in Kızıltepe Belediyesine görevlendirme

- Advertisement -spot_img

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, hakkında “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan 3 farklı soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

Hakkında devam eden adli işlem süreçleri göz önünde bulundurularak Yılmaz, geçici bir tedbir olarak görevinden uzaklaştırıldı.

Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Hüseyin Çam kimdir?

1984 Yılında Çorum’un Bayat İlçesinde dünyaya gelen Hüseyin ÇAM, İlköğretimini Bayat’ta, Orta öğretimini ise Çorum Atatürk Lisesinde tamamladı.

2003 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünü kazanarak, eğitimini 3,5 yılda bitirdi ve üstün başarı ile mezun oldu.

Kaymakamlık Mesleğine 2008 yılında Adıyaman Kaymakam Adayı olarak başladı. 2010-2011 yılları arasında A.B.D.’de University Of Soulth Carolina’da Public Manegemant And Leadership programını bitirerek 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamladı.

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde Kaymakam Vekilliği, Giresun’un Piraziz Kaymakamlığı, Artvin’in Murgul Kaymakamlığı ve Tunceli’nin Hozat Kaymakamlığının ardından Mardin Kızıltepe’de kaymakam olarak görev yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kaymakam Hüseyin Çam, iyi derecede İngilizce biliyor.

Kaynak: TRT Haber, Kızıltepe Kaymakamlığı

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz