- Advertisement -spot_img
Ana SayfaGündemBellapais Begonvil İnner Wheel Kulübü, farkındalık için etkinlik düzenledi

Bellapais Begonvil İnner Wheel Kulübü, farkındalık için etkinlik düzenledi

- Advertisement -spot_img

 

 

Bellapais Begonvil İnner Wheel Kulübü, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Çatalköy Meryem’s Otel’de Nostaljik Yardım Defilesi ve Abiye satış etkinliği düzenledi.

Bellapais Begonvil İnner Wheel Kulübü Başkanı Eser Özyalçın, farkındalık yaratmak ve meme kanseriyle mücadele eden hastaların ihtiyaçlarına katkı koymak olduğunu ifade etti.

Etkinlikte daha sonra, Doktor Fazıl Küçük’ün eşi Süheyla Küçük, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın eşi Aydın Denktaş, eski meclis başkanı ve başbakanlardan Osman Örek’in eşi Neriman Örek’in kıyafetlerinin de yer aldığı Kıbrıs Türk kadınının 1950’li yıllardan bugüne sosyal yaşamda kullandığı nostaljik kıyafetlerden oluşan defile gerçekleşti.

Defilenin ardından, Meryem’s Otel Sahibi Meryem Güçeri’ye ait olan özel bir abiye açık arttırma ile satışa sunuldu ardından, abiye kıyafetlerin satışı yapıldı.

Defileden sonra bir konuşma yapan Kanser Hastalarına Yardım Derneği Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı Raziye Kocaismail de, Kanser Hastalığı konusunda ülke genelinde farkındalığın ve kanser taraması alışkanlıklarının arttığını belirtti.

 

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Ayşe Kanlıada ise, ay boyunca okul kurum kuruluşlarla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, emek koyan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte elde edilen 130 bin Türk Liralık gelir, meme kanseri tedavisi gören hastalara, silikon meme ve sutyen alımında kullanılacak.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img