- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSporBinatlı istediğini aldı

Binatlı istediğini aldı

- Advertisement -spot_img

Mustafa BAHADIR

 

İki ekip açısından büyük önem taşıyan maçta rakibini tek golle geçen ev sahibi Binatlı istediğini alan taraf oldu. Çok soğuk bir havada ve çok az seyirci önünde oynanan maçta, Binatlı rakibine oranla daha etkili görüldü. Özellikle oyunun son bölümlerinde bulduğu net fırsatları Binatlı forvetleri golle sonuçlandırabilseydi, fark daha fazla olabilirdi. Hamitköy ise maç boyunca az sayıda bulduğu fırsatlardan yararlanamadı ve haftayı puansız kapamak zorunda kaldı.

Oyuna her iki ekip de temkinli başladı. İlk tehlikeli akını Debola ile geliştiren Binatlı, bu futbolcunun şahsi gayreti ile öne geçmeyi başardı. Golden sonra moral bulan ev sahibi ekip Tuğrul ile ikinci gole çok yaklaştıysa da kaleci Emre buna izin vermedi. Deplasman ekibi Hamitköy kalesindeki bu tehlikelerden sonra oyunda dengeyi kurdu. Camara ile mutlak bir fırsatı kullanamayan Hamitköy, ilk yarının uzatma anlarında da bu kez direği geçemedi. Topla demarke pozisyonda buluşan genç Hasan’ın gollük vuruşunda top yan direkten geri gelince deplasman ekibi eşitlik şansını kullanamamış oldu.

İkinci yarıya her iki ekip de karşılıklı ataklarla başladı. Hamitköy Hasan’ın getirdiği toplar ile etkili olurken, Binatlı Debola ve Moses ikilisi ile rakip kaleyi zorladı. Hamitköy’ün geliştirdiği akınları Benham Habibi ve Alattin ikilisi yerinde müdahaleleri ile önlerken, rakibe fazla pozisyon vermediler. Bu yarıda Hamitköy’ün bulduğu en net fırsatı Hasan değerlendiremeyip topu kaleci Yunus’a nişanlayınca deplasman ekibi mutlak golü kaçırmış oldu.

Maçın son bölümlerinde ise Binatlı önce Debola, sonra da Serkan ile yüzde yüz fırsatları kaçırınca, skoru artırma şansını değerlendiremedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca soğuk günde, gülen ev sahibi Binatlı çok önemli bir galibiyete imza attı.

Dünkü maçın kazanılmasında Debola-Moses ikilisi forvette, Habibi-Alattin ikilisi defansta oynadıkları oyunla öne çıkan futbolculardı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz