- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısCİB’den Uluslararası Standardizasyon Semineri

CİB’den Uluslararası Standardizasyon Semineri

- Advertisement -spot_img

Kurumsallaşma ile birlikte uluslararası alanda tanınma girişimlerini sürdüren Casino İşletmecileri Birliği (CİB) uluslararası standart sertifikası ve akreditasyon konusunda kapsamlı bir seminer düzenliyor.

The Arkın Colony Otel’de 01 Mayıs’da başlayacak ve 2 gün sürecek seminer “ Sorumlu Oyun Politikaları ” konusunda dünyanın önde gelen organizasyonu EASG’nin (European Association fort he Study of Gambling) direktörü Pieter Remmers tarafından verilecek. Seminer ilk gün Şans Oyun Salonları’nın üst düzey yöneticilerine ikinci günü Şans Oyunları Kurulu yöneticileri ve ilgili diğer kamu kuruluşu temsilcilerine yönelik olacak.

Kıbrıs’ın kuzeyinde faaliyet gösteren Sans Oyun Salonları’nın uluslararası akreditasyon ve uluslararası standart sertifikasyonu elde etmek için izlenmesi gerekli kuralları yakından ilgilendiren, uluslararası ve özellikle AB ülkeleri bağlamında sektörün tanınması ve ilişkilerini geliştirmesine yönelik çabalara ivme kazandırması beklenen seminer 01 Mayıs Çarşamba ve 02 Mayıs Perşembe günlerinde 13.30 –16.30 arasında yer alacak.(BRT-MAIL)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz