- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısGEÇİTKALE’DE KORKUNÇ OLAY...

GEÇİTKALE’DE KORKUNÇ OLAY…

- Advertisement -spot_img

GEÇİTKALE’DE 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Geçitkale’de sakin aynı aileden 3 kişi evlerinde tabanca ile vurularak, 2’si evde, 1’i hastanede yaşamlarını yitirdi. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bu sabah saat 03.30 sıralarında, Geçitkale’de sakin İbrahim Çobanoğlu (E-52) ve Bengü Çobanoğlu (K-48) ikametgâhlarının yatak odası içerisinde tabanca ile vurularak, olay yerinde yaşamlarını yitirdiler.
Yine aynı ikametgâh içerisinde bulunan 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu (E-14) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
Olayla ilgili polis soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

ÇOCUĞUN VURDUĞU İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Evrenselhaber’in edindiği bilgiye göre, 14 yaşındaki çocuğun önce anne ve babasını, sonra da kendisini vurduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak bunun, olayla ilgili çevre şahadeti, balistik inceleme ve yapılacak otopsi sonucunun ardından netlik kazanacağı belirtiliyor. Polis Basın Subaylığı, polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturma yürüttüğünü, şuan için olayın nasıl gerçekleştiği konusunda net bir bilginin bulunmadığını aktardı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz