- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTürkiyeHırsızlık için 1 ay önce Antalya'ya giden şüpheliler yakalandı

Hırsızlık için 1 ay önce Antalya’ya giden şüpheliler yakalandı

- Advertisement -spot_img

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Manavgat ve Serik ilçeleri Asayiş Büro Amirlikleri ekiplerince, son günlerde kentte meydana gelen evden hırsızlık olaylarının aydınlatılması, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi yönünde çalışma başlatıldı.

Serik ilçesinde sabah saatlerinde Mehmet Yıldırım’a ait evin zilini çalan, kapının açılmaması üzerine tornavida ile kapının göbek kilidini kırmaya çalışan E.Ç, ev sahiplerinin durumu farketmesi üzerine yakalandı.

1 şüphelinin, cezaevinden izinli çıktığı belirlendi

Hakkında 9 suç kaydının bulunduğu belirlenen zanlının, Gaziantep Nizip Açık Cezaevinden izinli çıktığı, Manavgat’ta kapı göbeği kırarak 11 evden hırsızlık olayının da firari şüphelisi olduğu tespit edildi.

Zanlının üstünde yapılan aramada 3 tornavida, bir İngiliz anahtarı, 3 çorap ile havlu ele geçirildi.

Fotoğraf: AA

Zanlıların evlerinden çıkan eşyalara el kondu

Yapılan araştırmada E. Ç.’nin hırsızlık eylemlerini tek başına gerçekleştirmediğinin belirlenmesi üzerine, zanlının ve arkadaşlarının oturduğu eve operasyon düzenlendi.

Evde bulunan A. T. ile balkondan kaçmaya çalışan M. T. gözaltına alındı. Haklarında yapılan araştırmada da zanlıların farklı suçlardan kayıtlarının bulunduğu belirlendi.

Hırsızlık için Diyarbakır’dan Antalya’ya gitmişler

Ekipler yaptıkları araştırmalar sonucu E.Ç.’nin hırsızlık olaylarını Diyarbakır’dan Antalya’ya bir ay önce giden A.T. ve M.T. ile gerçekleştirdiğini belirledi.

Şüphelilerin üzerlerinde ve Antalya merkezde kaldıkları adreste yapılan aramada, 4 laptop, 1 mouse, 8 altın yüzük, 2 bileklik, 1 kolye, 2 bez torba, 2 gümüş yüzük, 2 altın küpe, 1 kolye, 1 tespih, 1 kolye ucu, 1 tablet, 6 kol saati, 4 cep telefonu ve 2 bilgisayar adaptörüne el konuldu.

Gözaltına alınan 3 zanlının, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri aktarıldı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz