- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrıs‘Lefke’de Yaşam Bisiklet İle Daha Güzel!’

‘Lefke’de Yaşam Bisiklet İle Daha Güzel!’

- Advertisement -spot_img

Lefke Gazi Lisesi öğrencileri, Lefke Belediyesi, Lefke Kaymakamlığı, Lefke bölgesi sivil toplum örgütleri ve diğer bazı kuruluşların desteğiyle Lefke’de bisiklet sürme etkinliği düzenledi.

‘Lefke’de Yaşam Bisiklet İle Daha Güzel!’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler bisikletlerle Lefke turu attı, tarihi yerlerde mola vererek oraları da gezme ve tanıma imkanı buldu.

Etkinlikte ayrıca öğrenciler tarafından bisiklet sürmeyi özendirici broşürler dağıtıldı.

Etkinlikle ilgili olarak BRT’ye konuşan Lefke Gazi Lisesi Müdürü Ziya Tüzel, öğrencilerin önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attığına işaret ederek, Cittaslow Lefke’nin araca değil bisiklete ve yayaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Amaçlarının bisiklet kullanımı konusunda farkındalık yaratmak olduğuna vurgu yapan Tüzel, bu etkinliği Lefke’de düzenli bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

Lefke Bölgesi Sivil Toplum Örgütleri Koordinatörü Teoman Oktay da etkinliğin Lefke için önemine değinerek, etkinlik sayesinde bisiklet kullanımıyla ilgili eksikliklerin de tespit edilebileceğini söyledi.

Oktay,Lefke’de bisiklet kullanımının artırılması gereğine vurgu yaparak, günlük hayatta bisikletlerin kullanılabileceği güzergahların oluşturulması açısından da etkinliğin yol gösterici olacağına inanç belirtti.

BRT’ye konuşan öğrenciler de Lefke’de bisiklet kullanımının artmasının çok önemli olduğunu belirttiler. (BRT)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz