- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTürkiyeSuruç'un altyapı sorunu çözüme kavuşuyor

Suruç’un altyapı sorunu çözüme kavuşuyor

- Advertisement -spot_img

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine görevlendirme yapıldıktan sonra alt ve üstyapı ile önemli sosyal ve kültürel projelere ağırlık veren belediye, mahallelerdeki yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Suruç Belediyesi ile Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri, yıllardır adeta kanayan yara haline dönüşen ilçenin kanalizasyon sorununu çözmek için çalışma başlattı.

İlçede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, altyapı sorununu tamamen bitirmeyi hedefliyor.

Fotoğraf: AA

Gözle görülür değişimler yaşanıyor

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, “sorunsuz Suruç” için şehrin dört bir tarafında çalıştıklarını söyledi.

İlçe genelinde adeta hizmet seferberliği yürütüldüğünü anlatan Aktaş, göreve geldikten sonra Suruç’un çehresinde gözle görülür değişimin yaşandığına dikkat çekti.

“Belediyenin tüm imkanlarını Suruç halkı için seferber ettik”

Suruç’un altyapı sorununu bitireceklerini vurgulayan Aktaş, bu problemin ilçe genelini kapsayan 7 bin metre kanalizasyon hattının döşenmesiyle giderileceğini söyledi.

Fotoğraf: AA

Aktaş, belediyenin imkanlarının doğru alanlarda değerlendirildiğini anlatarak, şöyle devam etti:

“Sorunların ortadan kalkması için önce altyapıyı yenileniyoruz. Bu kapsamda Yenişehir Mahallesi’nde çalışmalara başladık. Belediyenin tüm imkanlarını Suruç halkı için seferber ettik. Tüm kurumlarla istişare halindeyiz. Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ekipleriyle hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde alt ve üstyapıyı yenilemeye devam ediyoruz. 2021’in sonuna kadar ilçemizde altyapı sorunu kalmayacak.” 

Kaynak: AA 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz