- Advertisement -spot_img
Ana SayfaGündemTürkiye tarihi harekatı TRT Haber'den izledi

Türkiye tarihi harekatı TRT Haber’den izledi

- Advertisement -spot_img

Türkiye, Fırat’ın doğusunda sınırları için tehdit oluşturan terör unsurlarını yok etmek için 9 Ekim günü saat 16.00’da düğmeye bastı, Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. 

En çok izlenen haber kanalı TRT Haber

Sınır hattından sıcak yayınlar, deneyimli kadrosu, en hızlı ve doğru haberler…
Türkiye tarihi harekatı TRT Haber’den izledi.

TRT Haber izlenme oranları listesinde kesintisiz liderliğini sürdürdü. Yılların tecrübesi yayınlara ve rakamlara yansıdı.

Barış Pınarı Harekatı’nın başladığı 9 Ekim’den 22 Ekim tarihine kadar tüm günde 0,55 izlenme oranı ile diğer haber kanallarını geride bıraktı. Prime timeda da yine TRT Haber en çok izlenen haber kanalı oldu. 20 artı ABC grubunda ise 0,47’lik oranla zirvedeki yerini korudu. 

Harekat tüm boyutlarıyla ele alındı

TRT Haber, harekatın başlamasından çok önce hazırlıklarına başladı. Harekatın başlangıcından sonuna kadar da titiz bir yayıncılık sergiledi.

7 ayrı mobil haber ekibi hem sınır için hem sınır ötesinde gece gündüz görev yaptı. 5 sabit canlı yayın noktasıyla gelişmeler anbean aktarıldı.

Stüdyolar sınıra taşındı. Ceylanpınar ve Akçakale’den gün boyu aralıksız yapılan yayınlarda uzman konuklarla harekat tüm boyutlarıyla ele alındı.

Cephe hattındaki sıcak anlar, terörden temizlenen bölgelerden ilk görüntüler, dünya medyasının yarattığı algı operasyonuna karşı doğru-yanlış yayınlarıyla TRT Haber bu ay da zirveyi bırakmadı.

Kaynak: TRT Haber

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz