- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısYÜZLERCE TEMASTAN SONRA DEZENFEKTE!

YÜZLERCE TEMASTAN SONRA DEZENFEKTE!

- Advertisement -spot_img

Evrensel Haber

Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde dün tespit edilen bir pozitif vaka olayı bölgede korku yarattı. Güzelyurt Sağlık Merkezi eczane bölümü personelinin test sonucunun pozitif olduğunun öğrenilmesine rağmen, dün saat 9.30’a kadar, hastanenin içerisinin tıklım tıklım dolu olduğu öğrenildi.

Eczane personelinin perşembe günü test sonucu negatif çıkmasına rağmen, günler öncesinden semptomları olduğu, buna rağmen hastanedeki işinin başına geldiği, önceki gün yapılan test sonucunun ise dün sabah saat 7.30’da çıktığı ve sonucun pozitif olduğu öğrenildi.

Buna rağmen dün sabah bina dezenfekte edilmeden önce saat 9.30’a kadar hastane içerisine çok sayıda insanın alındığı, tüm hastane personelinin de görevinin başında geldiği ve personeller, hemşireler ve doktorlar ile onlarca hastanın birbiri ile temas ettiği bildirildi.

Hastanenin dün saat Saat 9.30’dan sonra dezenfekte edildiği, o saate kadar hastaneye onlarca hastanın girip çıktığı, saatlerce beklediği öğrenilirken; tüm hastalar ve ilaç yazdırmak için oraya gidenler saat 9.30 civarı geri gönderildiler ve o saatten sonra hastanenin dezenfekte edildiği bilgisi geldi.

Bu durumun Güzelyurt Sağlık Merkezi Sorumlu Hekiminin ciddi bir ihmali olduğu düşünülüyor.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz