- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısAldağ, emeklilik hakkına rağmen Güzelyurt için çalışıyor

Aldağ, emeklilik hakkına rağmen Güzelyurt için çalışıyor

- Advertisement -spot_img

Güzelyurt Belediyesi’ne yıllarca hizmet vermiş isimlerden Süleyman Aldağ aleyhinde ortaya atılan ve bir haber sitesinde yayınlanan iddialarla ilgili, Aldağ açıklamada buldu.

Güzelyurt Belediyesi Müdürü Süleyman Aldağ net konuştu. “2-30 Nisandan sonra Belediye bünyesinde yapmakta olduğum çalışmalar, belediyede yarım kalan işleri bitirebilmek ve etkinlikleri organize etmek içindir” dedi.

Güzelyurt İlçesi ve bağlı tüm köylerde yıllardan beri sürdürülen icraatların başrölündeki isim olan Süleyman Aldağ, Belediye’den emekliye olmaya hazırlanıyor.

Güzelyurt Belediyesi Müdürü Süleyman Aldağ, hakkında ortaya atılan, 60 yaşını doldurmasına rağmen, belediyede çalışmaya devam ettiği yönündeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

Belediye’ye ve Güzelyurt İlçesi’ne yıllarca verdiği hizmetleriyle bilinen Süleyman Aldağ’ın, belediyedeki işlerin yarım kalmaması için gönüllü olarak belediyeye halen daha gitmeye devam ettiği ve hizmetlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bunun yanısıra Süleyman Aldağ verdiği bilgide, “Benim dışımda 5 kişi Belediyeden emekliye ayrılmak İçin müracaat etmiştir. O arkadaşlarımın dosyalarını hazırlayıp Sayıştay Başkanlığına gönderdim. Bu arkadaşlarım İçin 2.000.000 TL Belediye bütçesinden çıkış yapılması gerek bu yüzden kendi emeklilik dosyamı hazırlamadım ve Belediyenin Mali durumu müsait oluncaya kadar da hazırlamayacağımı beyan ettim” dedi.

Süleyman Aldağ’ın açıklaması şöyle:
Şahsımla ilgili yapılan hayali haberden dolayı bilgi verme ihtiyacı duydum…
1- Benim yasal olarak emekliye çıkma tarihim haberde bahsettiğiniz 7 Nisa’n değil 30 nisandır
2-30 Nisandan sonra Belediye bünyesinde yapmakta olduğum çalışmalar Belediye Başkanının ricası üzerinedir. Yarım kalan işleri bitirebilmek ve etkinlikleri organize etmek.
3- 30 Nisandan sonra kesinlikle maaş veya ücret almam mümkün değildir. Yaptığım çalışmalar tamamen gönüllülük üzerinedir ve Belediyeden herhangi bir talebim olmamıştır olamaz da.
4- Benim dışımda 5 kişi Belediyeden emekliye ayrılmak İçin müracaat etmiştir. O arkadaşlarımın dosyalarını hazırlayıp Sayıştay Başkanlığına gönderdim. Bu arkadaşlarım İçin 2.000.000 Tl Belediye bütçesinden çıkış yapılması gerek bu yüzden kendi emeklilik dosyamı hazırlamadım ve Belediyenin Mali durumu müsait oluncaya kadar da hazırlamayacağımı beyan ettim.
5- Emeklilik yaşım geldiği halde Başkanımın ricası üzerine hem de ödeneksiz olarak arkadaşlarıma yardım etmek , yardımcı olmak suçsa bırakın suç işlemeye devam edeyim. Toplum olarak nereye gittiğimizin herkes farkında. Uyuşturucu aldı başını gidiyor. Trafikte cinayetler devam ediyor. Aile içi şiddet artarak devam ediyor. Müşavir ordusu çalışmadan maaş alıyor ve siz ödenek olmadan yardımcı olmak isteyen birini yargılıyorsunuz. Bu toplumu oluşturan bireyler bu kadar mı kötü olduk.

Süleyman Aldağ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz