- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKıbrısBaşbakan ve Halkın Partisi'nden 3 isimden bağış!

Başbakan ve Halkın Partisi’nden 3 isimden bağış!

- Advertisement -spot_img

Başbakan Ersin Tatar ile Halkın Partisi temsilcileri, canlı yayında bağışta bulundular. Tatar, bu ay alacağı 8 bin 500 TL’lik maaşını bağışladığını açıklarken, “Sıkıntılı günlerde birlik ve beraberlik içerisinde, durumu daha ihtiyaçlı olan insanlara yardımcı olmalıyız” dedi. Başbakan Tatar’ın ardından Halkın Partisi Genel Başkanı Yenal Senin de, 50 bin tl bağış yaptı. Senin “Bugün hayırlı bir iş için canlı yayına bağlandık, öncelikle diyalog medyaya teşekkür ederiz” dedi.

Senin, “Bunun yanı sıra çağrı yapmak isterim. Devlet tarafından partilere yapılan katkılardan %25 kesinti yapılmıştır geri ödenmesi koşuluyla. Benim önerim siyasi partilerden 3 ay boyunca %50 kesinti yapılsın ve geri ödemede olmasın. Diğer partileri de bu öneriyi yapmaları için davet ediyorum. Eğer diğer tüm siyasi partiler de bize destek olursa çok daha ivedi şekilde bu sorunları çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan da, canlı yayına bağlanarak maaşının tamamını bağışladı. Bakan Atakan, “Bu ay ki maaşımın tamamını bu kampanyaya bağışladığımı bildirmek isterim” diyerek, 8 bin 500 TL’lik maaşının tamamını bağışladı.

HP vekili Gülşah Manavoğlu da, “Arkadaşlarımız maaşlarını bağışladılar, ben de bağışlayacağım. 20 bin TL bağış yapmak istiyorum.

UBP Vekili Oğuzhan Hasipoğlu da, “Kıbrıs Türk halkı elini taşın altına koyabilen bir halk. Biz bunu 1974 öncesinde de aynı şekilde gösterdik. Güney Kıbrıs’ın kabul etmediği mültecilere de kucak açtık. Vatandaşımız gerçekten bu konuda duyarlı. Bu anlamda ben de varım diyorum ve ben de maaşımı göndereceğimi taahhüt ediyorum” diye konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz